img 1739Kom dat zien, kom dat zien! Vandaag is de dag van de waarheid. Heb ik toegegeven aan de verleiding van nieuwe witte Allstars of ben ik sterk gebleven? Spannend! Ook voor mij om het niet te onthullen (haha). Ik ben nogal een flapuit, dus het is moeilijk om iets geheim te houden, maar toch ga ik het nu doen. Kom maar lekker kijken! Het wordt heel gezellig bij Beauty Plaza in Montfoort. Ik ben het wintertype en today heb ik 3 (lente, zomer en herfst) collega’s op de catwalk, die het waarschijnlijk allemaal net zo leuk/spannend vinden als ik.

Verder is de kogel door de kerk (dat werd tijd!). Maandag ga ik de cursus Grafisch Ontwerpen bestellen bij de LOI. Die heeft de beste opties. Helaas zit daar niet de cursus Adobe Photoshop bij, maar die plak ik eraan vast. Problem solved. Ik zie ernaar uit om weer ergens mijn tanden in te zetten, iets zinvols gaan doen. De hele dag haken is heel erg leuk, maar slecht voor mijn houding, letterlijk en figuurlijk. Ik word er aardslui van. Daarom is het een goed plan om een studie te starten. Wel lastig is daar het weer geld kost (zucht!). Weet je dat ik ooit, heel lang geleden, toen ik van de HAVO kwam, eigenlijk naar het Grafisch Lyceum wilde? Omdat het geen meisjesberoep was en een totaal onbekend vakgebied, heb ik een veilige avondstudie MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) gedaan. En toen werd ik dus financieel administratief medewerkster. Hier heb ik geen spijt van, maar als mijn echte talent elders ligt, geeft dit nooit helemaal voldoening. Daarom nu toch uiteindelijk deze cursus. Die zou by the way ook passen in mijn Roze-olifanten-droom. Ik heb er echt zin in!

Ik merk ook dat ik de neiging heb om mijn kledingverslaving om te zetten naar een wolshopverslaving. Als ik niet uitkijk, moet ik daar ook nog een challenge voor starten en deze is al moeilijk genoeg. Ik merk echter wel dat het delen me ontzettend helpt! Dus dank jullie wel voor alle steun! Als ik een dag de zin van mijn challenge niet zie zitten, dan is altijd wel een opbeurend mailtje, berichtje of appje om me weer op weg te helpen. Fijn is dat! Ik hoop ook dat de cursus eraan bijdraagt dat ik wat zivoller bezig ben.

Eergisteren kreeg ik ook nog een foto-opdracht van een vriendin voor een deel van het wagenpark van hun bedrijf en heel misschien mag ik ook het DTP-gedeelte (grafisch) op me nemen (ik hoop het). Errug leuk! Het was prachtig weer vandaag, dus ik kon wat mooie shots maken. Moest ervoor wel op mijn achterste, maar ach… dan heb je ook wat. Ik merk wel dat ik altijd heel onbeduidend van mezelf denk. De term ‘dertien in een dozijn’ klinkt dan altijd door mijn hoofd. Zo van: je moet niet denken dat je beter bent als een ander. Nou, weet je gedachten, newsflash: ik ben niet beter als een ander, maar ik weet waar mijn sterke punten liggen en dat is hier. Ik kan dit (goed), dus back-off! Aan de kant: hier ben ik! (Grappig detail: terwijl ik dit typ, hoor ik op de radio ook een lied met de tekst: hier ben ik).

Qua spasmen is het helaas nog niet verbeterd. Ik hou moed (dat probeer ik in ieder geval) en weet dat God alles in de hand heeft en dat Hij doet wat goed voor me is, ook al is dat niet altijd wat ik vind dat goed voor me is. Ik zie de zin er niet van in dat mijn gezicht altijd zo zal blijven. Ingewikkeld, hè? Ik probeer me neer te leggen bij het feit dat het misschien niet meer verbetert. Aan de andere kant wil ik vechten om die vrijheid van eind augustus terug te vinden. Gelukkig blijf ik elke keer nog ontdekkingen doen en krijg ik nieuwe inzichten. Dat is ook fijn en dat ervaar ik als echte zegeningen.

Ik ga me voorbereiden op mijn modeshow met kleding die mijn vriendin in haar shop verkoopt. Yes! Eens kijken of ik jullie in verleiding kan brengen, haha! Hopelijk zie ik je daar! Ben je er niet, geen nood! Er is vast wel iemand, die een foto van mij neemt in mijn mooie outfit en op mijn zwarte Allstars, maar of de witte er ook zijn, daar kan ik eigenlijk geen zinnig woord over zeggen!