Annets Alfabet – over mij

Over mij (en Annets Alfabet)

Al vanaf kinds af aan hield ik van praten. Ik denk dat ik eerder sprak dan liep. Toen ik eenmaal begon, kon ik niet meer stoppen. Op school was ik een ramp voor mijn leraren. Hoe leuk is het om hier nu mijn werk van te maken? Lees op deze Over mij pagina wat meer over hoe het wat van Annets Alfabet.

Verhalen in gedichten, blogs en handlettering

Ik vertel verhalen op heel veel creatieve manieren, zoals in blogs, gedichten, foto’s, handlettering en zelfs in haakpatronen. Neem hiervoor een kijkje op mijn andere website en webshop. Ook mijn andere originele uitspattingen, deel ik graag met je.

Dol op verzamelen en combineren

Je zult in mijn blogs ook ontdekken dat ik dol ben op verzamelen en het combineren van talenten.

Ik combineer in huis Mickey Mouse met Rivièra Maison en in mijn haakpatronen verhalen en haken. Maar ook in mijn gedichten lees je van alles over het dagelijks leven.

Eigenlijk zijn het miniblogs in dichtvorm.

Liefde voor letters

Daarnaast hou ik ook van letters. Die komen in de meeste verhalen terug. Letters geven orde en zorgen ervoor dat ik mijn creativiteit goed kan inzetten.

Lees mijn verhalen van alledag, niets bijzonders of juist wel? Ik hoop echt dat je er iets aan hebt. Oordeel zelf. 

Liefde voor stippen

Oh ja, en die stippen die overal terugkomen? Dat komt door mijn achternaam: Van Ballegooijen. Je snapt hem? Een bal is een grote stip.

Bovendien ben ik verzot op Mickey Mouse (zijn hoofd zijn ook drie grote stippen) en dus ook (een beetje) op Minnie met haar rode polkadotjurkjes.

Daarnaast vind ik de VW Kever echt superleuk (ook opgebouwd uit cirkels/stippen) maar ook Allstars zijn favoriet. Kijk maar eens goed naar die sneakers en je weet waarom.

Echtgenote en moeder

Nog iets over mij op deze Over mij pagina. Last but not least ben ik ook nog echtgenote en moeder van 3 grote zoons. Hiervan kun je ook regelmatig wat terugvinden in mijn verhalen.

Ook geloof ik in God (beetje rare combi met Mickey) en al vind ik het leven niet altijd makkelijk, ik vertrouw op een happy end!

Een hartelijke groet,

Annets Alfabet over mij pagina

Annet van Ballegooijen