Annets Alfabet – over mij

Over mij (en Annets Alfabet)

Al vanaf kinds af aan hield ik van praten. Ik denk dat ik eerder sprak dan liep. Op school was ik een ramp voor mijn leraren. Nog steeds praat en vertel ik veel, vaak vermengd met de nodige humor. Omdenken helpt mij om een eigenwijze kijk op dingen te krijgen. Op deze Over mij pagina vertel ik graag iets over mezelf.

Schrijfsels met een knipoog

Op mijn site vind je schrijfsels met een knipoog; omdenkertjes op veel creatieve manieren, zoals in blogs, gedichten, foto’s en zelfs in haakpatronen. Neem hiervoor een kijkje op mijn andere website en webshop.

Deze verhalen zijn bedoeld om jou te helpen het ook eens op een andere manier te bekijken. Niets is ooit hopeloos. Je kunt aan de hoeveelheid verhalen zien dat het mij nooit aan gespreksstof ontbreekt.

Daarom kan ik dit ook goed inzetten voor jouw wie-ben-ik-pagina.

Het allerleukste van taal is dat je er heel creatief mee kunt zijn.

De over-mij-pagina voor jou

Deze creativiteit vind je terug in gedichten en blogs. Eén van mijn stokpaardjes is: uniek zijn.

Omdat ik jou ook wil helpen om origineel te zijn, schrijf ik wie-ben-ik-pagina’s voor zzp’ers.

Echtgenote en moeder

Last but not least ben ik ook nog echtgenote en moeder van 3 grote zoons. Hiervan kun je ook regelmatig wat terugvinden in mijn verhalen.

De oudste is homo en het proces van het uit de kast komen van mij als moeder, deel ik ook in mijn blogs. Ook hierbij helpt omdenken. Van negatief naar positief.

Ik ben dol op gedichten, verhalen, letters, stippen, omdenken, Mickey Mouse en last but not least geloof ik in God.

Hij geeft ons hoop en al vind ik het leven niet altijd makkelijk, ik vertrouw op een happy end!

Een hartelijke groet,Annets Alfabet glimlacht

Annet van Ballegooijen